Відділ освіти виконавчого комітету Царичанської селищної ради

 

News

News: 127
Jun 10, 2021

Нарада керівників

Відбулася нарада керівників і заступників керівників закладів освіти. Розглянуті питання проведення заходів з техніки безпеки і попередження травматизму під час літніх канікул, про підготовку закладів освіти до нового навчального року, про нове меню і порядок харчування, щорічне звітування керівників, стан оздоровлення, підсумки виховної роботи та про документу про освіту учнів.
Jun 1, 2021

Оздоровлення школярів

З 01 червня запрацювали в громаді пришкільні табори на період до 18 червня, в яких оздоровлюється 576 учнів. Здійснена комісійна прийомка таборів відпочинку на базі шкіл, відмічена належна їх підготовка. Заплановані цікаві заходи, екскурсії для дітей в таборах, організований підвіз та оздоровче літнє харчування.
May 31, 2021

Завершення навчального року

28 травня закінчився в закладах освіти 2020-2021 навчальний рік. Урочисто пройшло свято останнього дзвоника по всіх школах, з дотриманням протиепідемічних вимог (по класах).
Apr 28, 2021

Про прийом в 1 клас

Визначені умови прийому дітей до 1 класів шкіл громади наказом відділу освіти від 28.04.2021 №58. Документи від батьків дітей приймаються з 28 квітня по 31 травня 2021 року за гнучким режимом, визначеним адміністрацією школи, можливе подання документів в сканованому виді на електронну пошту закладу освіти.
Apr 8, 2021

Підсумки атестації

Проведено підсумкове засідання атестаційної комісії відділу освіти, на якому за результатами вивчення роботи атестуючих педагогів підтверджено відповідність займаній посаді 10-и керівним кадрам, присвоєно категорію або педзвання - 12 педагогам, підтверджено категорію або педзвання - 16 педагогам. У всіх атестуючих члени атестаційної комісії ІІ рівня побували на уроках, які проведені на високому професійному рівні, вивчали стан виконання посадових обов'язків, досвіди роботи. Вітаємо атестуючих педагогів з їх професійними досягненнями.
Mar 17, 2021

Поповнення матеріальної бази

З метою виконання протиепідемічних заходів в закладах освіти, за кошти місцевого бюджету вкотре придбані для шкіл, дитсадків та позашкільних закладів антисептики, деззасоби, паперові рушники, рідке мило, миючі засоби для посуду, прибирання і прання, згідно потреби на кілька місяців
Feb 18, 2021

нарада керівників

18 лютого відбулася нарада керівників і заступників керівників закладів освіти, на якій розглядалися питання організації роботи в закладах освіти з цивільного захисту, порядку проведення медоглядів, проведення гри "Сокіл "Джура", підсумки реєстрації на ЗНО, харчування в закладах тощо.
Feb 5, 2021

Доплата медсестрам

Медсестрам закладів дошкільної і загальної середньої освіти громади встановлена доплата у розмірі 20% за роботу в несприятливих умовах праці та підвищеного ризику для здоров’я, яка буде нараховуватися з місцевого бюджету з 01 січня до закінчення дії карантину, згідно постанови Кабінету Міністрів України від 03.02.2021 №67
Feb 4, 2021

Онлайн-консультація

Проведене онлайн-консультування Управлінням Державної служби якості освіти у Дніпропетровській області з керівниками закладів освіти Царичанської ОТГ з питання побудови Внутрішньої системи забезпечення якості освіти. Захід ініційований відділом освіти громади і проведений за активної участі директорів освітніх установ.
Feb 1, 2021

Порядок медоглядів

Вийшов новий Порядок здійснення медичного обслуговування учнів закладів загальної середньої освіти, затверджений постановою КМУ від 20.01.2021 №31, за яким внесені зміни у проведення щорічних медоглядів учнів, у роботу медсестри школи. Учні сільських шкіл, віддалених від лікарні, зможуть медогляд пройти за місцем навчання.