Відділ освіти виконавчого комітету Царичанської селищної ради

 

News

News: 127
Jan 25, 2021

Харчування школярів

Введений в дію новий Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти, який вніс зміни у меню школярів громади. Вилучені з харчування ковбасні вироби, солена риба, субпродукти, продукти з високим вмістом солі, цукру, жирів. Збільшена кількість зернових, овочів, фруктів, молочних продуктів.
Jan 18, 2021

Сертифікація вчителів

Стартувала реєстрація на проходження добровільної сертифікації вчителів початкових класів з педстажем більше 2 років. Педагоги, які бажають пройти сертифікацію, можуть до 31 січня ознайомитися з вимогами та оформити реєстраційну картку-заяву за посиланням /testportal.gov.ua/protsedura-reyestratsiyi/
Jan 5, 2021

Січневі наради

Проведені січневі предметні засідання педагогів Царичанської громади і нарада керівників установ освіти з дотриманням протиепідемічних вимог (температурний скринінг, маски, антисептики тощо). На методичних об’єднаннях педагоги презентували передовий пед. досвід, вивчали нові державні вимоги до освітнього процесу. На нараді керівників працівники відділу освіти обговорили з керівниками питання реалізації Програми розвитку освіти громади; особливості роботи закладів в умовах карантину; стан роботи з ОП і ТБ; стан роботи з соц.захисту дітей; соціальні гарантії освітянам (виступала голова профспілки); атестація педкадрів і КП; мобілізаційна робота; нові метод. рекомендації з НАССР; впровадження нового Санітарного регламенту шкіл; питання внутрішньої системи забезпечення якості освіти.
Dec 16, 2020

Навчання в січні 2021 року

У період з 11 січня по 22 січня 2021 року у школах громади буде здійснюватися дистанційне навчання учнів. Заклади дошкільної освіти продовжують у цей період навчати дітей в закладі освіти з дотриманням протиепідемічних вимог.
Dec 10, 2020

Про закінчення І семестру

Про закінчення І семестру: навчання у закладах освіти Царичанської ОТГ здійснюватиметься по 29 грудня включно. З 30 грудня по 10 січня - зимові канікули. Під час канікул рекомендуємо учасникам освітнього процесу дотримуватися правил безпеки життєдіяльності та протиепідемічних вимог.
Nov 16, 2020

Відновлення відвідування закладів освіти

З 16 листопада згідно постанови Кабінету Міністрів України №1100 скасовано розподіл на епідемічні рівні, відповідно відновлене навчання учнів і вихованців в закладах освіти Царичанської селищної ради з дотриманням протиепідемічних вимог
Nov 9, 2020

Про реформу закладів освіти

На виконання Законів України "Про освіту", "Про повну загальну середню освіту", планується у 2021 році перейменування всіх шкіл громади на ліцеї, а філії опорної школи залишаються філіями. Зауваження і пропозиції з даного питання надавати відділу освіти виконавчого комітету Царичанської селищної ради.
Nov 8, 2020

Червоний рівень

З 09 листопада навчання учнів шкіл і в ихованців дошкільних закладів Царичанської ОТГ переводиться на дистанційне навчання у зв'язку з введенням "червоного" рівня епідемічної небезпеки у Царичанському районі
Oct 13, 2020

Осінні канікули

Осінні канікули в закладах загальної середньої освіти громади будуть організовані з 15 по 30 жовтня за рекомендаціями листа МОН №1/9-575 від 12 жовтня.
Oct 7, 2020

Безпека харчування

Відділ освіти виконавчого комітету Царичанської селищної ради відзначає виконання Регіонального плану заходів щодо неухильного дотримання безпечності харчування та запобігання випадків харчових отруєнь в закладах освіти області на 2019-2020 роки. У всіх закладах освіти Царичанської селищної ради створені безпечні для здоров’я дітей умови перебування, навчання і виховання.